Termeni și condiții

Introducere

Site-ul www.zircomed-dental.ro (numit în continuare “site”) este administrat de Neamțu C. Teodora-Cristina – Cabinet Medical Individual Medicină Dentară, cu sediul social în Constanța, strada Eliberării, nr 48, bloc C1, parter, având CIF 30382549 (numită în continuare “Neamțu C. Teodora-Cristina – Cabinet Medical Individual Medicină Dentară”).

Informațiile conținute de acest site sunt cu scop informativ și sunt adresate clienților Neamțu C. Teodora-Cristina – Cabinet Medical Individual Medicină Dentară și nu se aplică altor jurisdicții. Neamțu C. Teodora-Cristina – Cabinet Medical Individual Medicină Dentară nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele conținute de acest site să fie cât mai corecte și mai actuale. De asemenea, Neamțu C. Teodora-Cristina – Cabinet Medical Individual Medicină Dentară își rezervă dreptul de a modifica specificațiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

Legi și jurisdicții

Acest site a fost creat și funcționează în concordanță cu legile în vigoare în România. Pentru reglarea oricăror dispute referitoare la acest site, legile și tribunalele din România vor avea jurisdicție exclusivă.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, în interes personal, pe site-ul nostru. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.
Accesul limitat nu ii conferă dreptul utilizatorului de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Neamțu C. Teodora-Cristina – Cabinet Medical Individual Medicină Dentară sau a partenerilor săi. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totuși, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Acceptarea termenilor și condițiilor

Website-ul www.zircomed-dental.ro se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

PROGRAMĂRI0799 48 48 48URGENȚE 24/7