Estetică dentară

Estetica dentară – tot ce ai nevoie pentru un zâmbet sănătos

Estetica dentară, specialitate a odontologiei dentare, are rolul de a identifica soluții pentru problemele care țin de sănătatea orală și armonia estetică a danturii.

De ce să alegi serviciile de estetică dentară Zircomed Dental?

Cu o dantură sănătoasă, poți face mai ușor față provocărilor vieții. Cu toții avem nevoie să zâmbim și să râdem în fiecare zi, pentru a avea o viață sănătoasă și să combatem stresul.

Niciodată nu trebuie să refuzi să zâmbești. Însă, dacă nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi, dacă nu îți place culoarea lor, dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă sau dacă pur și simplu aceștia sunt strâmbi sau spațiați, atunci îți recomandăm să ne faci o vizită și să scapi de aceste probleme.

Cum decurge un tratament de estetică dentară la Zircomed Dental?

În urma unui examen medical amănunțit al cavității bucale, medicii noștri pot stabili un diagnostic și un plan de tratament care să implice una din următoarele soluții:

  • Coroane dentare integral ceramice – un înveliș artificial cimentat pe un dinte cu probleme. Coroanele se fixează și pe implanturile dentare și iau forma dinților naturali.
  • Încrustații dentare – lucrări protetice confecționate din diverse materiale (aur, ceramică, compozit) care se adaptează unei cavități carioase preparate.
  • Fațete dentare – structuri subțiri aplicate prin cimentare pe dintele natural, având o rezistență extraordinară.
  • Implanturi – rădăcini artificiale care se plasează în locul unui dinte lipsă, în osul mandibular sau maxilar.
  • Tratamente de albiri profesionale: acestea sunt curățări aprofundate ale dinților prin jet de bicarbonat, substanțe ce induc reacție la oxidare sau activări prin sisteme luminoase.

Strălucirea danturii tale se realizează în cadrul clinicii noastre cu ajutorul lămpii de albire și a laserului. Lampa de albire LED a fost elaborată pentru a emite lumina la un spectru optim pentru activarea gelului de albire. Utilizarea laserului în timpul tratamentelor dentare contribuie la obținerea unor rezultate de calitate și aduce numeroase beneficii pacienților noștri.

Acesta poate reduce anxietatea pacienților care nu se simt confortabil în prezența turbinei dentare. Operațiile executate cu ajutorul laserului au un timp de recuperare mult mai scurt, iar durerea și inflamația post-operatorie este minimă. Datorită fasciculului puternic de energie, laserul are capacitatea de a steriliza câmpul operator, reducând riscul infecțiilor bacteriene.

De asemenea, acordăm o importanță deosebită igienizării cavității bucale și pentru acest lucru folosim AIR FLOW, un aparat modern utilizat pentru curățarea perfectă a dinților, după realizarea în prealabil a detartrajului dentar cu ultrasunet și a periajului profesional. Acest dispozitiv este indicat pacienților care prezintă colorații dentare datorate consumului de tutun, cafea și este folosit pentru a realiza o curățare perfectă interdentară, în șanțuri și fosete sau la pacienții cu lucrări protetice fixe.

Din dorința de a oferi cele mai performante tratamente, respectând relația dintre inovație și siguranță, suntem permanent în căutarea celor mai noi tehnologii. Aici se încadrează și AQUACARE, un echipament foarte util în tratamentele dentare minim invazive, bazat pe tehnica abrazivă cu fluid. AquaCare se poate utiliza pentru curățarea și îndepărtarea petelor de pe suprafețele dentare, în tratamentul fisurilor, în prepararea cavităților dentare și pentru îndepărtarea restaurațiilor cu compozit.

Ești pregătit pentru a obține zâmbetul la visai de mult? Alege soluțiile de estetică dentară de la Zircomed Dental! Programează-te la consultație.

PROGRAMĂRI0799 48 48 48URGENȚE 24/7