Consultația Stomatologică

Te așteptăm la o consultație stomatologică

Și noi am fost pacienți la rândul nostru și știm câte gânduri, griji și întrebări ai atunci când mergi la dentist. Dar împreună găsim întotdeauna un mod ca toate aceste griji să dispară, pentru ca tu să poți beneficia de tratamentul personalizat de care ai nevoie.

Consultația stomatologică este de fapt punctul de plecare în stabilirea unui diagnostic corect și realizarea unei scheme de tratament care să răspundă nevoilor tale.

Dacă este prima ta consultație stomatologică în clinica noastră, vom întocmi împreună o fișă cu detalii despre tratamentele dentare pe care le-ai urmat în trecut și alte detalii despre starea ta de sănătate, fișă pe baza căreia vom monitoriza toate tratamentele dentare pe care le vei urma.

Urmează o discuție cu medicul stomatolog și examinarea efectivă a cavității bucale. Pe baza acestui examen clinic oral, medicul stomatolog va stabili un plan de tratament cu toate lucrările dentare și tratamentele necesare, adaptate nevoilor tale.

Consultația stomatologică la Zircomed Dental

La Zircomed Dental consultația stomatologică începe cu o discuție cu medicul dentist, în care îi poți spune toate motivele care te-au adus la noi, ce tratamente dentare ai urmat (dacă este cazul) și detalii despre starea ta de sănătate. Această discuție are atât rolul de a face cunoscut medicului istoricul tău medical, cât și de a te relaxa, odată ajuns în locul în care vei obține acel zâmbet sănătos pe care ți-l dorești.

După această discuție, medicul îți va evalua situația dentară folosind o cameră intraorală pentru a stabili cu exactitate care sunt problemele care necesită atenție și tratament.

În urma acestei examinări, medicul stomatolog va întocmi un plan de tratament, toate lucrările dentare dar și tratamentele necesare pentru a obține rezultatul dorit – remedierea tuturor problemelor tale dentare și prevenirea agravării acestora.

De ce să alegi Zircomed Dental ?

Pentru a putea oferi pacienților noștri tratamente la cele mai ridicate standarde, am adăugat profesionalismului și dedicării medicilor noștri, sisteme de tratament de ultimă generație.

Uniturile dentare ajută la realizarea tratamentelor la cele mai înalte standarde și oferă ergonomie atât pentru medicii dentiști, cât și pentru pacienții clinicii noastre. Atașată unitului dentar este o cameră intraorală care facilitează examinarea pacientului, dar și înțelegerea facilă a situației din cavitatea bucală și a planului de tratament propus de medicul dentist.

Acordăm importanță maximă siguranței pacienților noștri, de aceea sterilizarea întregului instrumentar este făcută cu ajutorul autoclavului. Sistemul electronic monitorizează procesul de sterilizare, iar parametrii acestuia sunt verificați în permanență. În cadrul unei ședințe de tratament dar și a unei consultații folosim numai bavete, pahare, ace, mănuși, măști și aspiratoare bucale de unică folosință.

Indiferent că te afli la prima vizită în clinica noastră sau ești pacientul nostru de mai mult timp, vei fi tratat cu maximă seriozitate și profesionalism. În urma consultanței stomatologice, îți oferim toate detaliile cazului tău, soluțiile necesare precum și costurile.

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi pentru a avea parte de o experiență plăcută pe scaunul stomatologic.

Programează-te pentru o consultație stomatologică!

PROGRAMĂRI0799 48 48 48URGENȚE 24/7