Urgențe stomatologice

Urgențe stomatologice în Constanța • Programează-te acum pentru stomatologie de urgență

 

Atunci când ai o urgență dentară, îți dorești să găsești cât mai repede o clinică ce oferă servicii de stomatologie non stop. Sună-ne la 0799 48 48 48 și vorbește cu medicul de gardă despre urgența stomatologică pe care o ai. El îți va confirma cât de repede te poate primi pentru o consultație medicală în regim de urgență în cadrul clinicii noastre.

Zircomed Dental este clinica stomatologică din Constanța deschisă 24/7 pentru tine. Îți suntem alături cu servicii în regim de urgență atunci când durerea este atât de puternică încât nu suportă amânare.

La Zircomed Dental tratăm cu aceeași dedicare și implicare urgențele stomatologice sau tratamentele uzuale. Fie că te confrunți cu un traumatism dento-alveolar, o luxație sau fisură dentară, hemoragie, avulsie dentară, pierderea unei plombe sau probleme la aparatul dentar, medicii noștri îți vor oferi tratamentul potrivit pentru orice tip de urgență dentară.

Și pentru că durerea este cea care te determină să ne găsești de cele mai multe ori atunci când cauți un cabinet stomatologic non stop în Constanța, tratamentul nostru presupune în primul rând eliminarea durerii și oprirea senzațiilor neplăcute. Vom pregăti apoi împreună planul de tratament dacă urgența dentară cu care te-ai prezentat necesită programare în continuare pentru un anumit tratament precum extracții, implanturi, protetică sau parodontologie.

Programul clinicii noastre poate fi afectat în perioada stării de alertă generate de actuala pandemie. De aceea, te rugăm să ne suni înaine de a veni pentru orice urgență dentară.

Nu ne poți suna acum? Completează formularul de mai jos și te sunăm noi pentru a te programa pentru o consultație în regim de urgență.

Urgente sto
PROGRAMĂRI0799 48 48 48URGENȚE 24/7