Despre noi

Zircomed Dental – servicii stomatologice moderne pentru întreaga familie

Din 2017, Zircomed Dental oferă în Constanța fiecărei persoane, indiferent de vârstă, servicii complete dentare non stop la cele mai înalte standarde.

Echipă dedicată

Medicii noștri stomatologi sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe pentru a oferi cele mai bune servicii. Prin profesionalismul, atenția pentru detalii și răbdarea doctorilor, pacienții noștri beneficiază de cele mai moderne și performante tratamente.

În plus, activitatea medicilor Zircomed Dental este completată de serviciile tehnicienilor dentari, a asistenților și a medicilor chirurgi cu vastă experiență în domeniu.

Clinică modernă

În clinica Zircomed Dental calitatea serviciilor stomatologice este pe primul loc. Folosim tehnici și aparatură modernă pentru a le oferi pacienților noștri tratamente și proceduri de calitate.

Fiecare pacient ce vine în clinica Zircomed Dental este important. Fie că ești pentru prima dată la noi sau ești client fidel, vei beneficia de aceeași atenție și dedicare din partea personalului nostru.

Zâmbește sănătos fără durere

Lucrăm împreună cu tine pentru a crea un plan de tratament personalizat, îți explicăm toate procedurile necesare și îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare ai, pentru ca la final să pleci cu un zâmbet estetic și sănătos.

Misiunea noastră este să te ajutăm să zâmbești fără durere, iar gama completă de servicii pe care o oferim face acest lucru posibil. Serviciile noastre includ odontologie, parodontologie, endodonție, ortodonție, pedodonție, protetică dentară, estetică dentară, chirurgie orală, implantologie și estetică facială.

Disponibilitate 24/7

Clinica Zircomed Dental este deschisă non stop pentru a trata orice pacient care are o problemă ce nu poate fi amânată.

Beneficiezi de aceeași atenție și dedicare a medicilor și de aceeași calitate a serviciilor ca oricare pacient al clinicii.

Indiferent de urgența medicală, fie că este vorba de o durere de măsea sau de o fisură dentară, apelează la serviciile în regim de urgență oferite de clinica noastră. Medicii de gardă sunt disponibili la orice oră pentru a te ajuta să scapi de durere.

Ești pregătit pentru un zâmbet sănătos ? Contactează-ne și stabilește o programare. Te așteptăm cu drag!

PROGRAMĂRI0799 48 48 48URGENȚE 24/7